Bojan Janić (MN Press)
Bojan Janić (MN Press)

Bojan Janić: Treći set - poezija, ali Vojvodina je bila veoma oslabljena

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.11.21. | 10:35

"Moram da napomenem da ništa nije gotovo", rekao je trener odbojkaša Partizana

Drugi put ove sezone Partizan izlazi kao pobednik u duelu sa aktuelnim šampionom. Crno-beli su prvo u prvenstvu dobili Vojvodinu maksimalnim rezultatom, a onda su isto ponovili i u prvom meču polufinala Kupa Srbije. Trener beogradskog tima Bojan Janić je posebno bio zadovoljan igrom u trećem setu, koji su pobedili na domaćem terenu - 25:15, ali je istakao da je protivnik bio bez Radoslava Parapunova.

Izabrane vesti

Nismo briljirali u prva dva seta, ali smo uspeli da se vratimo. Treći period je bio poezija. Iskreno, moram reći da je Vojvodina bila veoma oslabljena, igrali su bez njihovog najboljeg igrača koji donosi najviše poena. Moram da napomenem da apsolutno ništa nije gotovo“, rekao je Bojan Janić za sajt lige.

Najbolji akter ovog susreta bio je kapiten Partizana Lazar Marinović, koji je upisao 16 poena - od toga 12 iz napada i po dva na servisu i bloku.

Utakmica je bila veoma napeta, atmosfera je bila odlična. Očekivao sam dobru igru moje ekipe, znali smo šta možemo da pružimo. Prelomili smo u drugom setu, nakon toga protivnička ekipa je pala i to smo iskoristili“, izjavio je Marinović.

Trener Vojvodine Slobodan Boškan veruje da njegova ekipa može da uzvrati u revanšu, koji je na programu u Novom Sadu 7. decembra.

Očekivali smo da će biti čvrsta utakmica, pogotovo ovde kod njih na domaćem terenu. Mislim da smo u drugom setu imali šanse koje nismo iskoristili, a kada ne iskoristite taj momenat, onda stigne i kazna. Kasnije se Partizan odvojio i bilo je teško da ih stignemo. Pripremićemo se za revanš najbolje što možemo“, zaključio je Boškan.



tagovi

Slobodan BoškanBojan Janićkup srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara